Inscripcions pel Campus 2019:

Obert el període d'inscripció al Campus Gospel de Rajadell que tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 de Juliol.
Per inscriure-us al Campus Gospel Rajadell 2019 heu d'omplir aquest formulari:

https://bit.ly/2JDng6a

 

Para inscribiros al Campus Gospel Rajadell 2019 tenéis que rellenar este formulario:

https://bit.ly/2JDng6a

 

Pour vous inscrire au Campus Gospel Rajadell 2019 vous devez remplir ce formulaire:

https://bit.ly/2JDng6a

 

 

ON PUC TROBAR MÉS INFORMACIÓ ?

Podreu trobar tot el que vulgueu del Campus a:

https://campusrajadell.com

 

 

 

Us esperem, l'any passat va ser un èxit !!

Energia, somriures i gospel van ser tres dels ingredients del magnífic ambient viscut ahir a la tarda en el punt i final del 14è Campus Gospel de Rajadell a la plaça de l’Església. El festival s’acomiadava fins l’any vinent fent gaudir de valent tot el públic a través de la música dels Esclat Gospel Singers i l’Esclat Junior en un concert amb els grans èxits de la música gospel interpretats per la banda bagenca. Més de 400 persones van omplir la plaça per acomiadar un festival que continua acumulant èxits i noves experiències després de 14 edicions. Aquest any el públic ha vibrat de valent amb els concerts dels grups nord-americans Singing Sensations Youth Choir, The Cultural Heritage Choir, acompanyats de la veu potent de Terrance Kelly, i dels propis Esclat Gospel Singers.

 

Els campusins, protagonistes

La jornada d’aquest diumenge va començar amb l’activitat oberta Sunday Service dirigida per Terrance Kelly que va consistir en una sessió espiritual de música afroamericana al bell mig de la natura. Durant tot el cap de setmana, més d’un centenar de persones aficionades a la música gospel vingudes d’arreu de Catalunya, la resta de l’Estat i França han participat als tallers per aprendre a cantar gospel en una experiència rodona enmig d’un gran ambient. Ahir a la tarda abans del darrer concert els campusins van rebre els diplomes que acreditaven la seva participació al festival.

 

Rajadell, escenari ideal

Rajadell ha estat una festa durant tot el cap de setmana en què s’ha viscut un gran ambient de música i convivència entre els músics, els campusins i el públic que cada vespre ha omplert pràcticament la plaça de l’Església.

 

L’Esclat Gospel Singers és l’entitat organitzadora del festival  i ja pensa en la propera edició del certamen que ha estat possible gràcies al patrocini de l’Ajuntament de Rajadell i el suport de la Xarxa Gospel de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Parròquia de Rajadell, l’Associació Cultural Recreativa de Rajadell i Electricitat Josep Oliva. En paral·lel, el certamen té els següents col·laboradors: celler Collbaix, Cal Miliu, Cal Valls, Gospel Fans, Classical Movements, Masia Can Junyent, Ca l’Isclet, Regió7 i El Reguer.

 

 

L’arribada dels més de 100 campusins inscrits al Campus Gospel de Rajadell marca l’inici del festival que se celebrarà fins diumenge a la plaça de l’Església. Procedents d’arreu del territori català, França i el País Basc aquest dijous a la tarda arribarà el gruix de persones inscrites als tallers per aprendre a cantar gospel, un dels principals atractius del certamen, que enguany arriba a la catorzena edició. El festival comptarà amb actuacions de grups de primer nivell en què destaquen Linda Tillery i Terrance Kelly, dues de les veus més reconegudes de la música afroamericana dels Estats Units.

 

Sessió de benvinguda

El Campus Gospel de Rajadell començarà aquest dijous al vespre amb una sessió oberta de benvinguda que també comptarà amb artistes del territori. Els inscrits als tallers tindran activitats durant tota la jornada de divendres i dissabte.

 

Gospel obert a tothom

Diumenge al matí se celebrarà una sessió especial anomenada Sunday Service oberta a tothom qui vulgui assistir-hi al mig de la natura. Consistirà en una activitat de cant espiritual dirigida per Linda Tillery i Terrance Kelly. Es recrearan les misses afroamericanes que se celebren cada diumenge al matí a moltes comunitat americanes.

 

Els tres concerts, a punt

El grup Linda Tillery & the Cultural Heritage Choir és el nou projecte de la formació d’Oakland (Califòrnia) i actuarà dissabte a les 10 de la nit a la plaça de l’Església, acompanyada de Terrance Kelly en l’actuació més destacada d’aquesta 14a edició. Divendres serà el torn per al grup nord-americà Singing Sensations Youth Choir. I el darrer concert arribarà diumenge al vespre amb l’actuació dels Esclat Gospel Singers & Esclat Junior que presentaran una selecció del temes dels darrers espectacles. El darrer concert es farà a dos quarts de 8 del vespre.

 

Abonament i entrades

L’organització proposa un abonament per als tres concerts a un preu únic de 40 euros. Els concerts de divendres i diumenge tindran un preu de 15 euros, respectivament, mentre que l’actuació de dissabte tindrà un cost de 18 euros. Les entrades es podran adquirir el mateix dia de concert una estona abans de cada actuació a la pròpia plaça de l’Església de Rajadell. L’organització també preveu un servei de bar per al públic. 

 

 Activitat familiar

El festival es completarà amb el Mini Campus, adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys. Tindrà lloc el diumenge al matí i també comptarà amb la participació dels pares i mares. Laia Badrenas serà l’encarregada d’impartir el taller, que enguany arriba a la 7a edició. Les inscripcions s’han de fer a través del següent formulari: http://ow.ly/wFji30kArLz

 

 Organització

L’Esclat Gospel Singers és l’entitat organitzadora del festival que té com a patrocinador l’Ajuntament de Rajadell i compta amb el suport de la Xarxa Gospel de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Parròquia de Rajadell, l’Associació Cultural Recreativa de Rajadell i Electricitat Josep Oliva. En paral·lel, el certamen té els següents col·laboradors: celler Collbaix, Cal Miliu, Cal Valls, Gospel Fans, Classical Movements, Masia Can Junyent, Ca l’Isclet, Regió7 i El Reguer.

 

El Campus Gospel de Rajadell 2018 escalfa motors amb la presentació del cartell aquesta tarda al centre de Manresa. La 14a edició del certamen, un dels festivals referents de música gospel de tot l’Estat, se celebrarà del 6 al 8 de juliol a Rajadell amb un cartell de luxe que compta amb dues de les veus actuals més reconegudes de la música afroamericana dels Estats Units, com són Linda Tillery i Terrance Kelly. El festival manté l’equilibri entre una programació musical de gran qualitat i l’oferta original dels tallers per aprendre a cantar gospel que cada any atreuen desenes d’aficionats a la música afroamericana vinguts d’arreu. La plaça de l’Església de Rajadell es manté com a escenari d’una de les propostes culturals estivals referents al territori. 

 

Ambient màgic

En el marc de la presentació d’aquesta tarda, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Rajadell, Joan Carles Lluch, ha explicat que al “poble es viu un ambient màgic durant els tres dies de campus. Tothom s’implica i ajuda en un esdeveniment de molt nivell i en el qual l’Ajuntament hi seguirà apostant”. Per la seva part, el director dels Esclat Gospel Singers, Ramon Escalé ha destacat el “valor de poder tenir dues de les veus referents de música gospel dels Estats Units. És gent d’un gran nivell que ens fa molta il·lusió poder tenir entre nosaltres”.

 

Els caps de cartell, dissabte

El cartell d’aquest 2018 està encapçalat per dues formacions de gran tradició als Estats Units. El grup Linda Tillery & the Cultural Heritage Choir és el nou projecte de la formació d’Oakland (Califòrnia). El grup ha estat nomenat diferents vegades als Grammy i ha estat reconegut mundialment per la seva tasca en la recuperació de la música afroamericana. El concert promet i també comptarà amb una altra gran veu de reconegut prestigi. És Terrance Kelly, director del Oakland Interfaith Gospel Choir, que també tindrà protagonisme a l’escenari. El concert serà el dissabte 7 de juliol a les 10 de la nit.

 

Dos concerts més

El festival s’estrenarà el divendres 6 de juliol a les 10 de la nit amb l’actuació del grup nord-americà Singing Sensations Youth Choir. Procedents de Baltimore, són un cor de joves d’entre 10 i 18 anys, referents per a les formacions en què, des de la música i les arts, es treballa la integració i el desenvolupament dels joves assolint un alt nivell artístic.  El darrer concert serà el diumenge 8 de juliol amb l’actuació dels Esclat Gospel Singers & Esclat Junior que presentaran una selecció del temes dels darrers espectacles. La cloenda es farà a dos quarts de 8 del vespre.

 

Últimes places per als tallers

L’altre gran atractiu del Campus Gospel de Rajadell són els tallers d’aprenentatge de les tècniques de gospel que compten amb més d’un centenar d’inscrits vinguts d’arreu de Catalunya, País Basc i França, d’on en provenen prop d’una quarantena de participants. L’oferta s’adreça a persones aficionades a la música gospel que tenen l’oportunitat de millorar la seva tècnica i formar-se amb professionals de prestigi internacional. En aquest sentit, les sessions comptaran amb algunes de les veus que integren el cartell del festival. Linda Tillery i Terrance Kelly seran dos dels ponents més destacats. També impartiran les sessions Hollie Hood-Mincey, fundadora i directora del grup Singing Sensations Youth Choir, i Olga López, que explicarà els secrets de la tècnica desenvolupada per Jo Estill. A més, Ramon Escalé, director dels Esclat Gospel Singers, dirigirà una sessió d’improvisació col·lectiva. L’organització ha posat a disposició del públic 125 places i aquesta setmana encara queden les darreres places lliures. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web http://www.esclatgospelsingers.com/

 

Tallers per a infants

El festival es completarà amb el Mini Campus, adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys. Tindrà lloc el diumenge 8 de juliol al matí i també comptarà amb la participació dels pares i mares. Laia Badrenas serà l’encarregada d’impartir el taller, que enguany arriba a la 7a edició. Les inscripcions s’han de fer a través del següent formulari: http://ow.ly/wFji30kArLz

 

Abonament i entrades

L’organització proposa un abonament per als tres concerts a un preu únic de 40 euros. Els concerts de divendres i diumenge tindran un preu de 15 euros, respectivament, mentre que l’actuació de dissabte tindrà un cost de 18 euros. Les entrades es podran adquirir el mateix dia de concert una estona abans de cada actuació a la pròpia plaça de l’Església de Rajadell. L’organització també preveu un servei de bar per al públic. 

  

Més atractius

El Campus Gospel de Rajadell mantindrà el Sunday Service, estrenat amb èxit l’any passat. Es tracta d’una experiència espiritual que es viu els diumenges al matí a les comunitats afrobritàniques i caribenyes als Estats Units. La sessió es farà en plena natura i comptarà amb les veus de  Linda Tillery & the Cultural Heritage Choir i Terrance Kelly. En paral·lel, durant tot el cap setmana s’habilitarà l’escenari obert Show your gospel amb l’objectiu que totes les persones inscrites als tallers mostrin la seva energia i el seu repertori. Finalment, el dijous previ a l’inici del festival, data en què arribaran els campusins i campusines, es programarà una sessió oberta amb la participació d’alguns dels artistes que actuaran al festival i amb la participació especial de cantants i músics del territori.

 

Organització

L’Esclat Gospel Singers és l’entitat organitzadora del festival que té com a patrocinador l’Ajuntament de Rajadell i compta amb el suport de la Xarxa Gospel de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Parròquia de Rajadell, l’Associació Cultural Recreativa de Rajadell i Electricitat Josep Oliva. En paral·lel, el certamen té els següents col·laboradors: celler Collbaix, Cal Miliu, Cal Valls, Gospel Fans, Classical Movements, Masia Can Junyent, Ca l’Isclet, Regió7 i El Reguer.