Podéis leer esta carta en castellano aquí.

Vous pouvez lire cette lettre en français ici.

I arribem a la 13ena edició del Campus Gospel Rajadell!

Una iniciativa d'Esclat Gospel Singers que s’ha anat consolidant al llarg de dotze emotives edicions. Centenars de campusins d’arreu heu donat ple sentit a aquest oasi de pau i bones vibracions que any rere any revivim a Rajadell el primer cap de setmana de juliol, com una imprescindible cita musical, emotiva i espiritual que ens impregna a TOTS d'energia d'alta qualitat.

Per això cada any intentem millorar i innovar a partir de les nostres reflexions i els vostres comentaris. Així que, per trencar una mica la dinàmica de tallers i aprenentatge de cançons continuat que de vegades ens poden arribar a saturar, hem decidit recuperar la varietat d'altres edicions i ampliar tant la proposta pedagògica com diversificar les activitats i crear-ne de noves perquè el Campus vagi evolucionant i, d’alguna manera, sempre sigui diferent a altres edicions, encara que conservant l’essència original que el fa una experiència única.

 

NOVETATS

  • Sunday Service. Feia temps que voliem dur a terme aquesta experiència al Campus! El diumenge al matí, en plena natura, viurem en directe, de la mà de Bazil Meade i Carla Ellington, la profunda espiritualitat dels “Church Service” dels diumenges al matí en les comunitats afro britàniques i caribenyes.

  • Escenari obert. Crearem un espai on, els cors que vulgueu, compartiu amb els altres campusins la vostra energia i el vostre repertori.

  • Resident Campus Reverend. A partir d’ara, cada any proposarem una figura del gospel actual perquè sigui l’ànima gospeliana del Campus. Aquest any serà el Bazil Meade, referent per a molts de nosaltres per la seva brillant trajectòria, la seva proximitat i la seva qualitat humana.

  • Open Session. Repetint la màgica sessió de l’any passat, farem una “open session” on, de manera improvisada, interactuaran els artistes del Campus amb cantants i músics convidats de casa nostra. Deixarem que la màgia d’un vespre a Rajadell fomenti la creació i l’espontaneïtat entre tots nosaltres.

 

TALLERS

 

CONCERTS

Aquest any hem decidit apostar per produccions de gran format . Mai al Campus havíem tingut un cartell amb tres formacions tan nombroses tant pel que fa a cantaires com a músics.

  • Esclat Gospel Singers & Barcelona Big Latin Band (CAT). FROM THE HEART OF AFRICA . El darrer muntatge d’EGS amb música d’arrel africana barrejada amb les sonoritats llatines de la Big Latin.

  • Bazil Meade Experience (UK). El darrer projecte del Bazil Meade i els London Community Gospel Choir.

  • Carla Ellington (UK). Una de les referències ineludibles del gospel que es fa al Regne Unit.

  • Messengers XXL (CAT) #10ANYSDESCALÇOS. En el seu 10è aniversari la gira de Messengers aterra al Campus en format XXL amb secció de metalls.

  • Esclat Gospel Singers Junior (CAT)

  • Gran Cor del Campus (WORLD) dirigit per Bazil Meade i Carla Ellington.