Bazil Meade & LCGC

El 1982 un somni i una visió es fan realitat. El Reverend Bazil Meade, amb l'ajut de Lawrence Johnson, Delroy Powell i John Francis, van fer història oferint el primer concert d'un cor de Gospel al Regne Unit. Amb el transcurs de les dues següents décades el LCGC es va formant amb més de 200 membres de totes les àreas de Londres i els seus suburbis. Són versàtils, flexibles i interpreten sons dinàmics, creant harmonies molt plenes tant si actuen en formació petita o gran. El LCGC és conegut pel seu estil “up-tempo gospel”, swing-beat, R&B, tradicional, i pels arranjaments plens d’emoció juntament amb una estimulant coreografia i exercicis vocals.

El LCGC ha col.laborat a la banda sonora de la pel.lícula de Walt Disney "The Lion King", presentada davant Nelson Mandela durante la seva famosa visita a Londres, i ha representat al Consell Britànic a festivals internacionals a Zambia i Zimbabwe, i van obrir l'escenari principal Glastonbury del "BBC Proms map" per primer cop, amb un concert de gospel.

El LCGC, una formació consolidada, ha efectuat durant els darrers anys nombroses aparicions a programes de ràdio i televisió: Channel 4 Christmas Specials, Des O'Connor, GMTV, Top Of The Pops, This Morning, TFI Friday, Jools Holland, Barrymore, i també a molts shows de varietats al Palau Reial, etc.

Artistes de gran renom com George Michael, Jessye Norman, Sting, Luther Vandross, Sir Elton John, Puff Daddy, Mariah Carey, Blur, Martine McCutheon, Beautiful South, Phats & Small, Gary Barlow, Diana Ross, Sir Paul McCartney, Westlife, Celine Dion, Tina Turner entre altres, s'han beneficiat de l'estil vocal únic del LCGC a actuacions en viu, vídeos i gravacions d'estudi. La darrera col.laboració destacable fou el passat mes d’octubre amb el rei del funk James Brown, en una gravació a la BBC. El LCGC ha enregistrar 8 CD's, 3 singles i diversos vídeos. La seva darrera gravació 'Live at the Abbey Road' va ser enregistrada el Novembre de 2003 amb motiu del concert del seu 21é aniversari, amb la participació d'artistes convidats, com Paul Carrack, Matt Redman, Martin Smith (de Delirious), Sam Moore i Carleen Anderson.

La magnífica actuació del London Community Gospel Choir omple al públic d'emoció, espiritualitat i el deixa físicament exhauste. Controvertit, professional, energètic, inspirador i ple d'Esperit! Qualsevol adjectiu es pot escollir per a descriure el so i la visió del London Community Gospel Choir.

Without Walls

Bazil Meade Experience és una proposta de THE LONDON COMMUNITY GOSPEL CHOIR, on el seu líder i fundador Bazil Meade adopta un paper més protagonista com a veu principal i al piano, acompanyant-se de 4 excepcional músics i un cor de tres veus, interpreten desde clàssics temes de gospel, passant pel soul amb pinzellades de funk i inclús reggae.

Un gran espectacle que no deixarà ningú indiferent.

Més informació: