Intèrprets concerts Campus

Per aquesta edició del Campus hem preparat un cartell realment espectacular.

El divendres dia 30 de juny a les 22:00 hi haurà l'actuació d'Esclat Gospel Singers, que oferiran el seu espectacle From the Heart of Africa. Basat en el gospel d'arrels africanes, és una combinació de música, ball i color que va triomfar en la seva estrena al teatre Kursaal de Manresa. Igual que aquell dia, estaran acompanyats per Esclat Gospel Junior i la Barcelona Big Latin Band. Una oportunitat única per gaudir d'aquest espectacle en tota la seva esplendor.

El dissabte 1 de juliol a les 22:00 trobem una de les propostes més interessants que s'han vist al Campus en totes les seves edicions. Des de Gran Bretanya ens visiten Bazil Meade Experience amb el seu espectacle Without Walls. El director dels London Community Gospel Choir vindrà acompanyat de quatre músics i 3 veus excepcionals. Els que ja varen poder experimentar les sensacions de les anteriors visites de Bazil Meade saben que no es poden perdre aquest concert.

Juntament amb Bazil Meade actuarà l'excepcional cantant Carla Jane, vinguda també del Regne Unit.

I, finalment, el diumenge 2 de juliol a les 19:30 tindrem l'actuació de BCN Gospel Messengers, que ens presentaran l'espectacle #10anysdescalços. Aquesta formació ve de guanyar el premi Enderroc al millor disc de jazz per "Be Here Now", un tribut a George Harrison. Acopanyaran el cor una secció de metalls.

Podeu veure més informació dels concerts a: