El Campus Gospel de Rajadell 2018 escalfa motors amb la presentació del cartell aquesta tarda al centre de Manresa. La 14a edició del certamen, un dels festivals referents de música gospel de tot l’Estat, se celebrarà del 6 al 8 de juliol a Rajadell amb un cartell de luxe que compta amb dues de les veus actuals més reconegudes de la música afroamericana dels Estats Units, com són Linda Tillery i Terrance Kelly. El festival manté l’equilibri entre una programació musical de gran qualitat i l’oferta original dels tallers per aprendre a cantar gospel que cada any atreuen desenes d’aficionats a la música afroamericana vinguts d’arreu. La plaça de l’Església de Rajadell es manté com a escenari d’una de les propostes culturals estivals referents al territori. 

 

Ambient màgic

En el marc de la presentació d’aquesta tarda, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de Rajadell, Joan Carles Lluch, ha explicat que al “poble es viu un ambient màgic durant els tres dies de campus. Tothom s’implica i ajuda en un esdeveniment de molt nivell i en el qual l’Ajuntament hi seguirà apostant”. Per la seva part, el director dels Esclat Gospel Singers, Ramon Escalé ha destacat el “valor de poder tenir dues de les veus referents de música gospel dels Estats Units. És gent d’un gran nivell que ens fa molta il·lusió poder tenir entre nosaltres”.

 

Els caps de cartell, dissabte

El cartell d’aquest 2018 està encapçalat per dues formacions de gran tradició als Estats Units. El grup Linda Tillery & the Cultural Heritage Choir és el nou projecte de la formació d’Oakland (Califòrnia). El grup ha estat nomenat diferents vegades als Grammy i ha estat reconegut mundialment per la seva tasca en la recuperació de la música afroamericana. El concert promet i també comptarà amb una altra gran veu de reconegut prestigi. És Terrance Kelly, director del Oakland Interfaith Gospel Choir, que també tindrà protagonisme a l’escenari. El concert serà el dissabte 7 de juliol a les 10 de la nit.

 

Dos concerts més

El festival s’estrenarà el divendres 6 de juliol a les 10 de la nit amb l’actuació del grup nord-americà Singing Sensations Youth Choir. Procedents de Baltimore, són un cor de joves d’entre 10 i 18 anys, referents per a les formacions en què, des de la música i les arts, es treballa la integració i el desenvolupament dels joves assolint un alt nivell artístic.  El darrer concert serà el diumenge 8 de juliol amb l’actuació dels Esclat Gospel Singers & Esclat Junior que presentaran una selecció del temes dels darrers espectacles. La cloenda es farà a dos quarts de 8 del vespre.

 

Últimes places per als tallers

L’altre gran atractiu del Campus Gospel de Rajadell són els tallers d’aprenentatge de les tècniques de gospel que compten amb més d’un centenar d’inscrits vinguts d’arreu de Catalunya, País Basc i França, d’on en provenen prop d’una quarantena de participants. L’oferta s’adreça a persones aficionades a la música gospel que tenen l’oportunitat de millorar la seva tècnica i formar-se amb professionals de prestigi internacional. En aquest sentit, les sessions comptaran amb algunes de les veus que integren el cartell del festival. Linda Tillery i Terrance Kelly seran dos dels ponents més destacats. També impartiran les sessions Hollie Hood-Mincey, fundadora i directora del grup Singing Sensations Youth Choir, i Olga López, que explicarà els secrets de la tècnica desenvolupada per Jo Estill. A més, Ramon Escalé, director dels Esclat Gospel Singers, dirigirà una sessió d’improvisació col·lectiva. L’organització ha posat a disposició del públic 125 places i aquesta setmana encara queden les darreres places lliures. Les inscripcions es poden fer a través de la pàgina web http://www.esclatgospelsingers.com/

 

Tallers per a infants

El festival es completarà amb el Mini Campus, adreçada a nens i nenes de 6 a 12 anys. Tindrà lloc el diumenge 8 de juliol al matí i també comptarà amb la participació dels pares i mares. Laia Badrenas serà l’encarregada d’impartir el taller, que enguany arriba a la 7a edició. Les inscripcions s’han de fer a través del següent formulari: http://ow.ly/wFji30kArLz

 

Abonament i entrades

L’organització proposa un abonament per als tres concerts a un preu únic de 40 euros. Els concerts de divendres i diumenge tindran un preu de 15 euros, respectivament, mentre que l’actuació de dissabte tindrà un cost de 18 euros. Les entrades es podran adquirir el mateix dia de concert una estona abans de cada actuació a la pròpia plaça de l’Església de Rajadell. L’organització també preveu un servei de bar per al públic. 

  

Més atractius

El Campus Gospel de Rajadell mantindrà el Sunday Service, estrenat amb èxit l’any passat. Es tracta d’una experiència espiritual que es viu els diumenges al matí a les comunitats afrobritàniques i caribenyes als Estats Units. La sessió es farà en plena natura i comptarà amb les veus de  Linda Tillery & the Cultural Heritage Choir i Terrance Kelly. En paral·lel, durant tot el cap setmana s’habilitarà l’escenari obert Show your gospel amb l’objectiu que totes les persones inscrites als tallers mostrin la seva energia i el seu repertori. Finalment, el dijous previ a l’inici del festival, data en què arribaran els campusins i campusines, es programarà una sessió oberta amb la participació d’alguns dels artistes que actuaran al festival i amb la participació especial de cantants i músics del territori.

 

Organització

L’Esclat Gospel Singers és l’entitat organitzadora del festival que té com a patrocinador l’Ajuntament de Rajadell i compta amb el suport de la Xarxa Gospel de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Parròquia de Rajadell, l’Associació Cultural Recreativa de Rajadell i Electricitat Josep Oliva. En paral·lel, el certamen té els següents col·laboradors: celler Collbaix, Cal Miliu, Cal Valls, Gospel Fans, Classical Movements, Masia Can Junyent, Ca l’Isclet, Regió7 i El Reguer.

 

Aquest divendres l’organització del Campus Gospel de Rajadell ha obert les inscripcions per participar als tallers que es programaran en el marc del festival d’aquest 2018 que se celebrarà els dies 6, 7 i 8 de juliol. El certamen, que arriba a la catorzena edició, és un dels festivals destacats en l’àmbit de la música gospel a tot l’Estat i, més enllà de la programació de concerts al vespre, l’altre gran atractiu és l’oferta diürna de tallers adreçada a les persones aficionades a la música gospel que tenen l’oportunitat de millorar la seva tècnica i formar-se amb professionals de prestigi internacional des de Rajadell.

 

Estats Units i Catalunya

Els professionals que impartiran els tallers compten amb una trajectòria reconeguda i alguns vindran des dels Estats Units. Participaran al Campus Gospel de Rajadell Linda Tillery, de Califòrnia, i el grup Hollie Hood-Mincey, de Baltimore. Completaran  els tallers Olga López, que explicarà els secrets de la tècnica Voice Craft, Ramon Escalé, amb una improvisació col·lectiva, i Laia Badrenas amb una sessió adreçada als infants.

 

Pàgina web

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de la pàgina web http://ow.ly/T6UB30k3X0Y L’any passat les 125 places disponibles es van esgotar i van participar aficionats a la música gospel d’arreu del país, les Illes Balears, el País Basc i França.

 

6, 7 I 8 DE JULIOL

 

Des del proper divendres 6 de juliol i fins al diumenge 8 de juliol, se celebrarà la 14ena edició del Campus Gospel Rajadell!

 

Com una cita ja ineludible de l’univers gospelià que s’ha anat consolidant a casa nostra, torna com cada any el Campus Rajadell en la seva 14ena edició. Qui ens havia havia de dir ara fa ja uns quants anys quan començavem amb molta il.lusió però també amb el vertígen d’alguna cosa totalment novedosa, que aquesta trobada es convetiria en una referència a nivell de tot l’estat i que arribariem a desitjar cada any que arribés el primer cap de setmana de juliol per retrobar-nos en alguns casos i descobrir en d’altres tantes i tantes persones amb les que compartir al llarg de tres dies el millor de nosaltres mateixos a través de la música i les nostres millors vibracions.

 

TALLERS 2018

 ·         Linda Tillery . Gospel  d’arrel des de Califòrnia

 https://www.facebook.com/culturalheritagechoir/?fref=ts

 ·         Hollie Hood-Mincey . Gospel contemporani des de Baltimore https://www.youtube.com/playlist?list=PLTzacpjkyWC2KUtLjG4Oh6ZixoPvxuLNB

 ·         Olga López. Voice Craft. Els secrets de la tècnica desenvolupada per Jo Estill.

 ·         Laia Badrenas . Mini Campus , el Campus per als més joves . https://www.facebook.com/laia.badrenas.7?ref=ts&fref=ts

 ·         Ramon Escalé . Improvisació col.lectiva , http://www.ramonescale.com

 

NOVETATS 2018

 

·         Sunday Service . Per primera vegada, vam viure aquesta experiència al Campus l’any passat. Va ser un dels moments més emotius i més recordats per tots.  Així que també enguany, diumenge al matí , en plena natura , viurem en directe de la mà de Linda Tillery & Heritage Cultural Choir, la profunda espiritualitat dels “ Church Service” dels diumenges al matí en les comunitats afro britàniques i caribenyes.

 

·         Escenari obert. Show you Gospel. Aquesta iniciativa també va ser una innovació de la darrera edició. Crearem un espai on els cors que vulgueu , compartiu amb els altres campusins la vostra energia i el vostre repertori. 

 

·         Campus Resident Reverend . Aquest any , la Linda Tillery , a qui vam conèixer ja fa uns anys en un dels millors tallers de la història del Campus, serà la figura referent en tot el que fa al Gospel.

 

·         Open Session. Repetint les màgiques sessions de benvinguda de les darreres edicions , farem una “open session” on de manera improvisada interactuaran els artistes del Campus amb cantants i músics convidats de casa nostra . Deixarem que la màgia d’un vespre a Rajadell fomenti la creació i l’espontaneïtat entre tots nosaltres


 

6, 7 Y 8 DE JULIO

 

Desde el próximo viernes 6 de julio y hasta el domingo 8 de julio, se celebrará la 14ª edición del Campus Gospel Rajadell!

 

Como una cita ya ineludible del universo Gospel que se ha ido consolidando en nuestro país, vuelve como cada año el Campus Rajadell en su 14 edición. Quién nos iba tenía que decir hace ya varios años cuando comenzamos con mucha ilusión pero también con el vértigo de algo totalmente novedosa, que este encuentro se CONVET en una referencia a nivel de todo el estado y que llegaríamos a desear cada año que llegara el primer fin de semana de julio para reencontrarnos en algunos casos y descubrir en otras tantas y tantas personas con las que compartir a lo largo de tres días lo mejor de nosotros mismos a través de la música y las nuestros mejores vibraciones.

 

 

TALLERES 2018

 

Linda Tillery. Gospel de raíz desde California. https://www.facebook.com/culturalheritagechoir/?fref=ts

 Hollie Hood-Mincey. Gospel contemporáneo desde Baltimore https://www.youtube.com/playlist?list=PLTzacpjkyWC2KUtLjG4Oh6ZixoPvxuLNB

 Olga López. Voice Craft. Los secretos de la técnica desarrollada por Jo Estill.

 Laia Badrenas. Mini Campus, el Campus para los más jóvenes. https://www.facebook.com/laia.badrenas.7?ref=ts&fref=ts

 Ramon Escalé. Improvisación colectiva, http://www.ramonescale.com

 

 
 

NOVEDADES 2018

 

Sunday Service. Por primera vez, vivimos esta experiencia en el Campus del año pasado. Fue uno de los momentos más emotivos y más recordados por todos. Así que también este año, el domingo por la mañana, en plena naturaleza, viviremos en directo de la mano de Linda Tillery & Heritage Cultural Choir, la profunda espiritualidad de los "Church Service" de los domingos por la mañana en las comunidades afro británicas y caribeñas.

 

Escenario abierto. Show you Gospel. Esta iniciativa también fue una innovación de la última edición. Crearemos un espacio donde los Coros que desee, compartir con los demás campusins ​​su energía y su repertorio.

 

Campus Residente Reverendo. Este año, Linda Tillery, a quien conocimos hace unos años en uno de los mejores talleres de la historia del Campus, será la figura referente en todo lo referente al Gospel.

 

Open Session. Repitiendo las mágicas sesiones de bienvenida de las últimas ediciones, haremos una "open session" donde de manera improvisada interactuarán los artistas del Campus con cantantes y músicos invitados de nuestra casa. Dejaremos que la magia de una tarde en Rajadell fomente la creación y la espontaneidad entre todos nosotros

 

 

 

6, 7 ET 8 JUILLET

 

Du vendredi 6 juillet au samedi 8 juillet prochain aura lieu la 14e édition du Campus Rajadell Gospel!

 

En tant qu'événement incontournable de l'univers évangélique qui s'est consolidé chez nous, il revient comme chaque année le Campus Rajadell dans sa 14e édition. Quiconque nous avait dit il y a quelques années, quand nous avons commencé avec beaucoup d'enthousiasme mais aussi avec quelque chose de totalement nouveau, que cette réunion serait condamnée dans une référence au niveau de l'Etat et que nous viendrions à souhaite chaque année à arriver le premier week-end de juillet pour se retrouver dans certains cas et découvrir dans d'autres tant de personnes avec qui partager au cours des trois derniers jours le meilleur de nous-mêmes à travers la musique et nos meilleures vibrations.

 

 

 

ATELIERS 2018

 

Linda Tillery. Évangile de racine de Californie. https://www.facebook.com/culturalheritagechoir/?fref=ts

 Hollie Hood-Mincey. Gospel contemporain de Baltimore https://www.youtube.com/playlist?list=PLTzacpjkyWC2KUtLjG4Oh6ZixoPvxuLNB

 Olga López. Voix Craft Les secrets de la technique développée par Jo Estill.

 Laia Badrenas. Mini Campus, le Campus pour les plus jeunes. https://www.facebook.com/laia.badrenas.7?ref=ts&fref=ts

 Ramon Escalé. Improvisation collective, http://www.ramonescale.com

 

 
 

NOUVELLES 2018

 

Le service du dimanche. Pour la première fois, nous avons vécu cette expérience au Campus l'année dernière. C'était l'un des moments les plus émouvants et le plus mémorisé par tous. Alors aussi cette année, dimanche matin, en pleine nature, nous vivrons directement par la main de Linda Tillery & Heritage Cultural Choir, la spiritualité profonde du "Service de l'Eglise" le dimanche matin dans les communautés afro-caribéennes et caribéennes.

 

Scène ouverte. Montre-toi l'Évangile. Cette initiative était également une innovation de la dernière édition. Nous allons créer un espace où vous voulez, partager avec votre campus l'énergie et votre répertoire.

 

Campus Révérend résident. Cette année, Linda Tillery, que nous avons rencontrée il y a quelques années dans l'un des meilleurs ateliers de l'histoire du Campus, sera la figure de référence dans tout ce qui concerne l'Évangile.

 

Session ouverte. Répétant les sessions d'accueil magiques des dernières éditions, nous ferons une «session ouverte» où les artistes impromptus interagiront avec les chanteurs et les musiciens invités de notre maison. Nous allons laisser la magie d'une soirée à Rajadell encourager la création et la spontanéité parmi nous tous

 

 

Per inscriure-us al Campus Gospel Rajadell 2018 heu d'omplir aquest formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetQEle-jgKP4M8foUar8BwgZsVbxchEP06UXRaNpU-7WKO7g/viewform

 

Para inscribiros al Campus Gospel Rajadell 2018 tenéis que rellenar este formulario:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetQEle-jgKP4M8foUar8BwgZsVbxchEP06UXRaNpU-7WKO7g/viewform

 

Pour vous inscrire au Campus Gospel Rajadell 2018 vous devez remplir ce formulaire:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSetQEle-jgKP4M8foUar8BwgZsVbxchEP06UXRaNpU-7WKO7g/viewform

Subcategories