Moltíssimes gràcies a tots els campusins i campusines! Un cop més ha estat un èxit gràcies a tots vosaltres.

S'ha acabat aquesta edició 2014 del Campus Gospel Rajadell però podeu recordar els moments viscuts visitant el blog.

dinar-de-diumenge-i-pastids-de-10-anys-de-campus-gospel-rajadell

Esperem tornar-nos a veure a la següent edició.

Les inscripcions al Campus estan tancades. Ja s'han exhaurit les places.

Però encara hi ha places pels júniors. Aquest any tornem a oferir una activitat destinada a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys, el III Campus Gospel Junior de Rajadell, que es durà a terme durant el matí del dia 6 de juliol i que inclou una activitat familiar. Les inscripcions es poden realitzar al següent enllaç:

     INSCRIPCIONS al III Campus Gospel Junior de Rajadell (2014)

Els membres de Messengers durant el concert

Els Barcelona Gospel Messengers van ser els encarregats de posar la cirereta a aquesta 13ª edició del Campus Gospel de Rajadell. La formació barcelonina que enguany celebra els seus 10 anys amb l’espectacle “10 anys descalços”, va arrencar amb moltíssima força acompanyats d’un grup de músics i Ramon Escalé al piano.

A les 19.30h va començar puntual el concert amb una de les solistes Verònica Marín mostrant la seva gran qualitat vocal, amb les veus del cor en perfecta harmonia. Vestits amb camisa negre, texans i descalços, com ja és habitual, els membres de Messengers van omplir l’escenari d’optimisme.

De seguida Escalé va convidar a pujar a l’escenari al reverend Bazil Meade, que sense haver-ho preparat, va agafar el micròfon per acompanyar al grup, juntament amb l’Albert, un altre dels solistes de Messengers.

Subcategories

Campus Rajadell 2017