Moltíssimes gràcies a tots els campusins i campusines! Un cop més ha estat un èxit gràcies a tots vosaltres.

S'ha acabat aquesta edició 2014 del Campus Gospel Rajadell però podeu recordar els moments viscuts visitant el blog.

dinar-de-diumenge-i-pastids-de-10-anys-de-campus-gospel-rajadell

Esperem tornar-nos a veure a la següent edició.

Les inscripcions al Campus estan tancades. Ja s'han exhaurit les places.

Però encara hi ha places pels júniors. Aquest any tornem a oferir una activitat destinada a nens i nenes d'entre 6 i 12 anys, el III Campus Gospel Junior de Rajadell, que es durà a terme durant el matí del dia 6 de juliol i que inclou una activitat familiar. Les inscripcions es poden realitzar al següent enllaç:

     INSCRIPCIONS al III Campus Gospel Junior de Rajadell (2014)

El Campus Gospel Rajadell s’ha presentat al públic aquest dilluns al vespre a la Plana de l’Om, en un acte obert i a peu de carrer, que ha tingut com a principal atractiu l’actuació d’una representació del cor dels Esclat Gospel Singers.

El director del Campus, Ramon Escalé ha donat a conèixer les novetats d’aquesta 13a edició com l’Open Session, que servirà per donar la benvinguda als campusins i campusines dijous al vespre. La principal novetat d’enguany però serà el Sunday Service, un servei religiós a l’estil americà que es farà diumenge al matí en el jardí d’una de les cases del poble. “El Gospel no consisteix només de cantar, es tracta de compartir coses i la música ens serveix per compartir aquestes experiències i emocions”, ha explicat Escalé. Entre les novetats també destaca l’apartat anomenat Show your Gospel que ha de permetre, als cors participants, mostrar el seu repertori.

Ramon Escalé també ha explicat que després d’uns anys “de no fer-ho”, enguany s’ha recuperat l’aposta per concerts de gran format. En aquest sentit, els Esclat Gospel Singers presentaran en exclusiva al Campus el seu DVD “From the heart of Africa” gravat en directe al teatre Kursaal de Manresa. En la seva actuació al Campus, divendres 30 de juliol a les 22:00h, estaran acompanyats a l’escenari de la Barcelona Big Latin Band i el cor dels Esclat Gospel Singers Junior. Dissabte també a les 22:00h, tindrà lloc el concert de Bazil Meade “un dels millors directors de gospel en l’àmbit europeu” senyala Escalé. A més d’oferir aquest concert, juntament amb Carla Jane “figura emergent del gospel al Regne Unit” i el London Community Gospel Choir, Meade serà la figura convidada que farà estada amb els Campusins durant els tres dies que dura el Campus. El cicle de concerts del Campus Gospel Rajadell, el tancarà diumenge a la tarda l’actuació dels Messengers que faran parada al Bages en la seva gira #10anysdescalços. 

Subcategories

Campus Rajadell 2017