Problems loading language from path: /var/www/esclatgospelsingers/components/com_dropbox/

El passat 22 de març de 2014, Esclat Gospel Singers van oferir un nou concert al Teatre Conservatori de Manresa, on presentaven el seu espectacle The New Gospel Machine. Com és habitual, estaven acompanyats per 3 grans músics: Lluís Ribalta a la bateria, Jordi Blanes al baix elèctric i el mateix director del cor, Ramon Escalé, als teclats.

Novament, van començar el concert el cor junior, que en aquesta ocasió comptava amb una trentena de components. Nascut ja fa algunes temporades, van demostrar una vegada més la seva qualitat i versatilitat. Van entrar amb un tema de percussió corporal, i van seguir amb temes tan complicats com Price Tag, amb solistes inclosos. No cal dir que el públic va quedar encisat amb la seva actuació. No ens cansarem de felicitar totes les nenes i els nens que en formen part i, en especial, la seva directora, la Laia Badrenas, per la gran tasca que fa.

Posteriorment van entrar en escena els Esclat Gospel Singers. L'espectacle, The New Gospel Machine, ja fa temps que roda pels escenaris. No obstant, sempre hi sol haver novetats en el repertori, i aquesta vegada no va ser una excepció. Les estrenes de dos temes, Lift up your hands i One of the ones who did, es va fer amb molta solvència.

Al final del concert va tornar a sortir a l'escenari el cor junior per interpretar plegats el tema Everybody Clap Your Hands.

Cal destacar, finalment, les noves incorporacions del cor que es van estrenar en aquest concert. I és que, certament, feia molt temps que no es veien tantes cares noves dalt de l'escenari. Felicitats a totes i tots i esperem que segueixin amb nosaltres durant molt de temps.

Us animem a veure les fotos del concert a l'apartat de fotos http://www.esclatgospelsingers.com/index.php/fotos.html

Esclat Gospel Singers i el seu cor junior durant l'actuació al Teatre Conservatori de Manresa el dia 22-3-2014