Problems loading language from path: /var/www/esclatgospelsingers/components/com_dropbox/

Concert d'EGS a l'església de Rajadell

El passat 24 d'abril de 2016 els Esclat Gospel Singers vàrem fer un doble concert a l'església de Rajadell, coincidint amb la IV Fira de Mostres de Productes de la Terra, enguany dedicada als fruts secs. Va ser un dia força especial, ja que estrenàvem l'espectacle que hem estat assajant els últims mesos, From the Heart of Africa, que tal com diu el títol beu de la tradició africana (concretament de l'ètnia Luganda, d'Uganda).

La primera sessió va ser a les 11:00. El cert és que va començar una mica freda, ja que encara hi havia poca gent a l'església. A poc a poc, però, es va anar omplint i al final de l'actuació el recinte ja estava pràcticament ple. La segona sessió va ser a les 13:30 i, a diferència de la primera, el públic omplia l'església ja des del primer moment.

Felicitats a la Laura, l'Alba i la Fina, que van debutar com a cantants en un bolo del nostre cor.

Per part nostra només podem agrair l'assistència de tot el públic, així com l'Ajuntament de Rajadell i els organitzadors de la festa per permetre'ns actuar una vegada més a l'església de Rajadell. De fet, ens agradaria recordar-vos que els dies 1, 2 i 3 de juliol el nostre grup tornarà a estar present a Rajadell, en aquest cas pel Campus Gospel.

Podeu veure les fotos del concert a https://www.flickr.com/photos/98620175@N02/sets/72157667536320765/ (gràcies al Ricard per les fotos).