Problems loading language from path: /var/www/esclatgospelsingers/components/com_dropbox/

Concert d'Esclat Gospel Singers a VilafrancaEl dia 28 de gener Esclat Gospel Singers va actuar al Teatre Principal de Vilafranca del Penedès. Aquest teatre és un edifici històric. Fa més de 90 anys que es va inaugurar i encara conserva el regust de les coses antigues i ben fetes.

El públic, que gairebé omplia la platea del teatre, va poder gaudir de les cançons del nostre últim espectacle, The New Gospel Machine. Un espectacle ple de ritme, que barreja diferents tendències musicals relacionades amb la música gospel. També cal destacar la presència d'uns músics excepcionals, amb el Ramon Escalé al piano i direcció, el Lluís Ribalta a la bateria i el Jordi Blanes al baix elèctric.

La sorpresa de la nit va ser la incorporació d'un tema de l'espectacle que està preparant actualment el grup. La base musical serà el reggae, i la cançó, Redemption Song, era la primera vegada que s'interpretava en directe.

També hi va haver una nota sentimental, ja que l'Alícia Rey va fer el seu últim concert amb el grup. I ho va fer per la porta gran, protagonitzant dos temes com a solista: Afterwhile, acompanyada de la Patri Garcia, i People get ready, amb l'Enric Alabern. Li desitgem moltísissima sort en aquesta nova etapa.

Volem donar les gràcies al responsable de TV Vliafranca que ens va fer les fotos del concert.