Problems loading language from path: /var/www/esclatgospelsingers/components/com_dropbox/

El grup junior de l'Esclat Gospel Singers va ser un dels protagonistes de la nitEl passat 4 de maig de 2012 els Esclat Gospel Singers van actuar de nou a l'Auditori Barrades, a l'Hospitalet de Llobregat. No és una sala de grans dimensions, cosa que permet un contacte molt directe amb el públic.

En aquesta ocasió la part musical de l'espectacle estava reduïda al mínim. Només un piano de cua i una pandereta acompanyaven les veus. I és que la crisi es fa notar, i cada vegada cal buscar alternatives per ajustar els espectacles al màxim als pressupostos actuals.

El públic, que ocupava la meitat de la sala, venia molt predisposat a passar-s'ho bé i no es va fer pregar gens a l'hora de ballar i de cantar.

L'espectacle que es va representar era The New Gospel Machine. Pur gospel que barreja temes de ritmes frenètics amb d'altres més pausats, on predomina el sentiment per sobre del ritme. Com sempre, es va anar succeint l'actuació dels diferents solistes del cor. Voldríem destacar, en aquesta ocasió, el debut del David Sánchez, que va tenir una actuació molt aplaudida.

Les sorpreses de la nit van arribar a la part final. D'una banda, es van estrenar algunes cançons de l'espectacle que està acabant de preparar la formació, i que té com a eix central les cançons de Bob Marley. Van ser 3 les cançons que van cantar, una de les quals ja havia estat estrenada.

Però el plat fort va ser la incorporació del cor junior al final del concert. Aquest cor està format per nens i nenes i està dirigit per la Laia Badrenas. Van interpretar algunes cançons sols i d'altres juntament amb el cor gran. La seva actuació va emocionar moltíssim el públic, i va arrencar grans aplaudiments. Esperem veure'ls més sovint i que pugui anar creixent amb més nens i nenes amb ganes de cantar i passar-s'ho bé. Bravo, nois, una actuació espectacular!!!