Problems loading language from path: /var/www/esclatgospelsingers/components/com_dropbox/

Els Esclat Gospel Singers omplen la plaça Major. (notícia del 26/08/2012 a "El 7manari digital")

Dècades després dels concerts de gòspel de Crist Rei, la plaça Major s'ha convertit en el nou escenari d'aquest gènere que ha tornat al programa de la Festa Major amb l'actuació dels Esclat Gospel Singers. La del diumenge era una nit reservada per al castell de focs que enguany es va decidir ampliar amb altres propostes. La imatge d'una plaça Major on no hi cabia ni una agulla és la mostra de l'èxit d'aquesta iniciativa.

Els Esclat Gospel Singers, durant el concert d'aquesta mitjanit passada a Manresa.

 

Els Esclat Gospel Singers han fet vibrar el públic manresà durant l'actuació que han fet aquesta mitjanit a Manresa. El concert ha servit al conjunt bagenc per presentar els darrers temes que han estat treballant i que els ha permès ampliar un repertori estrictament basat en el gospel a temes de Bob Marley que han fet participar el públic assistent en alguns moments del concert.

Mentrestant, a la plaça Sant Domènec els conjunts Trempera i Pastorets Roc animaven l'ambient enming d'un auditori divers però predominantment jove. Encara un tercer punt més d'activitat, a la plaça Europa, ha conformat l'oferta musical d'aquest diumenge de festa major a la ciutat.